Vis uit blik 2 van Bart van Olphen: heerlijk & duurzaam koken
Met Vis uit blik 2 bewijst Bart van Olphen dat je heerlijk & duurzaam kunt koken met vis uit blik. Het boek staat vol watertandlekkere recepten en volop informatie over duurzaam vissen. Lees hier meer over het boek, bekijk twee gratis recepten en blader door de gratis preview.
Over het boek | Recept: Hete bliksem met gerookte haring | Recept: Pita met mas uni | Preview
Over het boek
Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is.
Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus (bekend van de boeken van Jamie Oliver), bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik.
Recept: Hete bliksem met gerookte haring
Bekijk hier uit Vis uit blik 2 het gratis recept voor hete bliksem met gerookte haring.
Recept: Pita met mas uni
Op de Malediven eten de vissers het bijna dagelijks: mas uni. Een pittige tonijnsalade met kokos, limoen en traditioneel verse curryblaadjes. Onderschat vooral het woordje ‘pittig’ niet. In dit recept voor pita met mas uni (lekker als lunchgerecht of snack!) gebruiken we slechts één rode chilipeper, maar de lokale eilanders vermenigvuldigen dit aantal graag en schromen niet om deze salade vervolgens als ontbijtgerecht te serveren.
Inkijkexemplaar Vis uit blik 2
Bekijk hier een aantal gratis pagina’s uit het boek.