Honingmosterddressing
Ingredienten voor 5 porties (100 ml) personen
- ½ el honing
- 1 el mosterd
- 1 el wittewijnazijn
- 4 el extra vierge olijfolie
- een mespunt peper
Zo maak je het honingmosterddressing
- Meng ½ eetlepel honing met 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel wittewijnazijn, 4 eetlepels extra vierge olijfolie en een mespunt peper.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een honingmosterddressing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie.
Deze dressing is ongeveer een week houdbaar in de koelkast. Haal hem ruim voor gebruik uit de koelkast, zodat eventueel gestolde olie op kamertemperatuur weer vloeibaar kan worden.